Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Tortilijų suktinukai su triušiena , daržovėmis ir avinžirnių užtepėle
ingredientai
250g triušienos mėsos troškinti, kepti
0,5 a.š. maltos raudonosios paprikos
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų
žiupsnelis pjaustytų šviežių krapų
1-2vnt agurkų
1-2 vnt morkų
pagal poreikį šviežių špinatų lapelių
5 vnt viso grūdo kvietinių tortilijų
Užtepėlei:
100g konservuotų arba virtų avinžirnių
100g natūralaus skonio sūrio užtepėlės
šlakelio alyvuogių aliejaus
šlakelio citrinos sulčių
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų;

Tortilijų suktinukai su triušiena , daržovėmis ir avinžirnių užtepėle

20 min
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Triušienos gabalėlius supjaustykite plonesniais griežinėliais. Kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies su šlakeliu aliejaus apie 10 min. Tuomet užberkite maltos raudonosios paprikos, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais. Išmaišykite, išjunkite ugnį, suberkite krapus, dar kartą išmaišykite ir palikite atvėsti kambario temperatūroje.
  2. Plonais šiaudeliais supjaustykite agurkus ir morkas.
  3. Užtepėlei: į blenderį sudėkite avinžirnius, sūrio užtepėlę, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, įspauskite citrinos sulčių pagal skonį, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską sumalkite iki vientisos masės.
  4. Tortilijos lakštą ištepkite paruošta užtepėle, išdėliokite špinatų lapelius, agurkus, morkas, keptus triušienos gabalėlius ir viską atsargiai susukite.

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui!!!

Atgal į receptų sąrašą