- Triušienos filė supjaustykite plonais griežinėliais, apibarstykite rūkyta paprika, čiobreliais, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, gerai išmaišykite.
- Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, sudėkite triušienos juosteles ir apskrudinkite. Atidėkite į lėkštę. Kai atvės, supjaustykite smulkesniais gabalėliais.
- Iš tortilijos išspauskite 7 cm skersmens apvalius rutuliukus (tam naudoti galite puodelį ar stiklinę). Juos sudėkite į keksiuko formas, šiek tiek prispaudę prie dugno ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus (būkite atidūs, nes greitai apskrunda). Išimkite iš formos ir leiskite atvėsti.
- Iš pomidoro išpjaukite sėklytes, supjaustykite smulkiais kubeliais, agurką taip pat supjaustykite smulkiais kubeliais.
- Padažui visus ingredientus sumaišykite.
- Į kiekvieną tortiliją dėkite sultenės lapų, pjaustytų pomidorų, agurkų, keptos triušienos ir ant viršaus uždėkite po mažą arbatinį šaukštelį padažo. Skanaus!
Dėkojame Oditėlės blogui už receptus!