250 g | LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos (troškinti, kepti) |
1 šaukštelio | DANSUKKER auksaspalvio sirupo |
1 šaukšto | balzaminio acto |
100 ml | NESPRESSO kavos |
20 g | alyvuogių aliejaus |
250 g | arbūzo minkštimo |
125 g | ananaso |
1 | mėlynojo svogūno |
5-6 | svogūnų laiškų |
1 | ryšelio kalendrų |
125 g | šilauogių |
1 | žaliosios citrinos |
1 šaukšto | marinuotų kapotų Chalapos paprikų |
žiupsnio | druskos |
SALOTŲ UŽPILUI: | |
1 šaukšto | KOTANYI prieskonių mišinio itališkoms salotoms |
1 skiltelės | česnako |
50-60 ml | 1 citrinos sulčių |
50 ml | OBELIŲ rapsų ir linų sėmenų aliejaus |
Žiupsnelio | druskos |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai