Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Tortilija su triušiena ir daržovėmis
ingredientai
200 g. Lapino puota švž. triušienos mėsos juostelės
2 vnt. Didesnės tortilijos
1-2 vnt. Pomidorai
1-2 vnt. Agurkai
Pagal poreikį Salotos Iceberg
1 vnt. Mėlynasis svogūnas (nedidelis)
1-2 skiltelės Česnakas
Pagal skonį Druska ir pipirai
Žiupsnelio Džiovintas čiobrelis
Žiupsnelio Bazilikas
1 a.š. Raudonasis karis
Padažui:
3 a.š. Majonezas
1 a.š. Dižono garstyčios
2 a.š. Citrinos sultys
1 a.š. Sojos padažas
Pagal skonį Druska ir pipirai
1/2 a.š. Agavos sirupas arba medus
1/2 skiltelės Česnakas

Tortilija su triušiena ir daržovėmis

60 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, pašlakstykite citrinos sultimis, užberkite šiek tiek cukraus, druskos ir palikite pasimarinuoti.
  2. Tuo tarpu mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis, pabarstykite prieskoniais, įspauskite česnako skilteles ir viską išmaišykite, - palikite pasimarinuoti apie 10-15 min. Kepkite ant didelės ugnies 4 min. iš kiekvienos pusės.
  3. Imkite tortiliją, dėkite salotų lapus, pjaustytą griežinėliais pomidorą, marinuotus svogūnus, pjaustytą šiaudeliais agurką, uždėkite keptos triušienos gabaliukus ir užpilkite padažo.
  4. Tortiliją suvyniokite, tada apvyniokite ją kepimo popieriumi, kad būtų patogiau valgyti ir transportuoti. Skanaus!

          Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą