Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Tagliatelle su triušiena
ingredientai
250 g tagliatelle makaronų
250 g Lapino puota triušienos mėsos
150 g grietinėlės 10%
50 g parmezano (ar kito) sūrio
50 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu
Vidutinio dydžio kriaušė
70 g besėklių vynuogių
druskos
Pipirų
kepimui Alyvuogių aliejaus

Tagliatelle su triušiena

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  • Makaronus išverdame pagal instrukcijas.
  • Kol verda puodas, triušieną supjaustome juostelėmis, padruskiname ir papipiriname. Įkaitintame aliejuje lengvai apkepame smulkintus česnakus, dedame triušieną  ir apkepame.  Kai triušiena pabaltuoja, dedame kubeliais pjaustytą kriaušę ir perpus perpjautas vynuoges.
  • Supilame grietinėlę, sudedame parmezano sūrį, pusę pelėsinio sūrio  ir išmaišome iki vientisos masės. Viską pilame ant makaronų ir išmaišome.
  • Apibarstome smulkintomis petražolėmis, pankoliais ir likusiu pelėsiniu sūriu.
  • Prižadu, bus netikėtai skanu. 

 

Už receptą ir nuotrauką dėkojame Valgė spalvė.

Atgal į receptų sąrašą