1 vid.dydžio | raudongūžio kopūsto |
1 | raudonojo svogūno |
2 | saliero lapkočių |
100 ml | aliejaus |
2-3 šaukštų | SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupo „Originalus“ |
1/2 | ekologiško sultinio kubelio |
1 | baltojo svogūno |
500 g | LAPINO PUOTA smulkintos triušienos |
250 g | virtų ryžių |
žiupsnelis | SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“ |
žiupsnelis | SANTA MARIA džiovintų krapų |
žiupsnelis | SANTA MARIA akmens druskos |
1 skardinės | smulkintų pomidorų savo sultyse |
150 g | riebios grietinės |
pagal poreikį | Šalavijo lapelių |
Raudongūžį kopūstą supjaustykite vid. dydžio gabalėliais, taip pat supjaustykite raudonąjį svogūną ir saliero lapkočius.
Receptas sukurtas sukurtas bendradarbisujant su VMG komanda