400 g | LAPINO PUOTA šviežių triušienos mėsos juostelių |
4–5 šaukštų | Panko džiūvėsėlių |
1 | kiaušinio |
1 vidutinio | svogūno |
1 šaukštelio | garstyčių |
1 šaukštelio | SANTA MARIA maltų saldžiųjų paprikų |
1 šaukštelio | SANTA MARIA maltų juodųjų pipirų |
1 šaukštelio | SANTA MARIA maltų kalendrų |
Keleto žiupsnelių | SANTA MARIA akmens druskos |
6 šaukštų | grietinėlės |
2–3 šaukštų | BASSO itin gryno alyvuogių aliejaus |
310 g | konservuotų baltųjų pupelių |
3 | vyšninių pomidorų |
3–4 skiltelių | česnako |
2–3 šakelių | rozmarinų |
2–3 šaukštų | KĖDAINIŲ KONSERVAI BBQ padažo Roasted garlic |
150 ml | SUKČIUS natūralaus vištienos sultinio |
PATARIMAI
Kotletukus galite patiekti su grietine.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai