1/2 | mėlynojo svogūno |
6-7 cm | ilgio poro |
Kuokštelio | svogūnų laiškų |
1 vidutinio | obuolio |
1 šaukšto | majonezo |
1 šaukšto | obuolių sidro acto |
40 g | airiško čederio sūrio |
2 | marinuotų agurkėlių |
250 g | LAPINO PUOTA šviežios smulkintos triušienos |
kelių lapelių | bazilikų ir mėtų |
2 | amerikietiško stiliaus mėsainių bandelių |
1 saujos | įvairių salotų mišinio (gražgarsčių, špinatų, romaninių salotų) |
2 šaukštų | pomidorų padažo Karališkas |
žiupsnelio | druskos |
Žiupsnelio | juodųjų pipirų |
Šlakelio | alyvuogių aliejaus |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai. ALFAS VIENAS GAMTOJE.