100 g | Ekologiškas ryžių popierius |
250 g | Lapino puotos triušienos mėsos |
2 vnt. | Didelės paprikos |
pundelio | salotų |
2 vnt. | Trumpavaisiai agurkai |
kepimui | aliejaus |
1. Triušienos mėsa supjaustykite pailgomis juostelėmis. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Suberkite mėsą į keptuve, maišydami apkepkite tolygiai, kol mėsa bus minkšta.
2. Visas daržoves supjaustykite pailgomis siauromis juostelėmis.
3. Visus ryžių lapelius pamerkykite šaltame vandenyje apie minutę, ištraukite ir padėkite ant stalo.
4. Formuojame suktinukus: įdarą padėkite ant ryžių popieriaus centro labiau prie krašto, užlenkite abu kraštus ir apačią. Suktinuką vyniokite nuo apačios prispausdami.
5. Suktinukai paruošti. Tiekdami galite perpjauti suktinukus per pusę, kad pasimatytų įdaras. Patiekite su saldziarūgščiu arba soju padazu.
Už receptą dėkojame https://greitireceptai.lt/