2 šaukštų | sezamų aliejaus |
1 | svogūnėlio |
2 skiltelių | česnako |
1 | raudonosios aitriosios paprikos |
1 šaukšto | smulkinto imbiero |
1 šaukštelio | rudojo cukraus |
1 šaukšto | žuvies padažo |
2 šaukštų | sojų padažo |
300 ml | kokosų pieno |
300 ml | vandens |
1 | NATUR COMPAGNIE daržovių sultinio kubelio |
2 šaukštų | ME2U riešutų kremo |
1 šaukštelio | kario prieskonių |
Žiupsnelio | ciberžolės |
2 šaukštų | žaliosios citrinos sulčių |
100 g | ryžių miltų makaronų |
1 saujos | šitakių |
200 g | LAPINO PUOTA šviežių triušienos mėsos juostelių |
keleto | baziliko lapelių |
1 šaukšto | smulkintų svogūnų laiškų |
žiupsnelio | druskos |
žiupsnelio | juodųjų pipirų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai