- Triušieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
- Apibarstykite druska, šviežiai maltais pipirais, saldžios paprikos milteliais ir viską gerai išmaišykite.
- Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų.
- Į gerai įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabalėlius ir šiek tiek apkepkite (apie 4-5 minutes).
- Suberkite pjaustytą svogūną ir česnako skilteles.
- Šiek tiek pakepkite (apie 2-3 minutes).
- Supilkite vyną ir suberkite džiovintą čiobrelį.
- Kelias minutes leiskite pasitroškinti (4-5 minutes).
- Supilkite grietinėlę, garstyčias, tarkuotą sūrį ir špinatus.
- Viską gerai išmaišykite ir leiskite masei užvirti.
- Tuo metu, vidutinio dydžio puode, užkaiskite vandenį ir išvirkite makaronus, pasūdytame vandenyje, pagal gamintojo instrukcijas.
- Išvirtus makaronus nukoškite.
- Paruoštus makaronus sudėkite į padažą (arba atvirkščiai), viską gerai išmaišykite ir dar šiek tiek pakaitinkite.
- Patiekite į lėkštes, apibarstykite kietuoju sūriu, pagardinkite šviežiais pomidoriukais ir valgykite.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame Svajojantis Olandas.