Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Spageti su smulkinta triušiena
ingredientai
250 g. Lapino puota švž. smulkinta triušiena
500 g. Konservuoti trinti pomidorai
1 pakelis Spageti makaronai
1 vnt. Svogūnas
2 skiltelės Česnakas
Pagal skonį Druskos
Pagal skonį Grūsti pipirai
Pagal skonį Prieskoninės žolelės
Pagal skonį Grilio prieskoniai
Pagal skonį Smulkiai tarkuotas fermentinis sūris
Pagal skonį Krapai
Pagal poreikį Aliejus

Spageti su smulkinta triušiena

30-40 min.
5-6 porcijos
Gaminimas
  1. Į prikaistuvį įpilame vandens, įberiame druskos ir užviriname. Tuomet sudedame spageti makaronus ir išverdame pagal nurodytas instrukcijas ant pakuotės.
  2. Kol spagečiai verda, paimame gilesnę keptuvę ir įkaitiname iki vidutinės kaitros. Į įkaitintą keptuvę suberiame smulkiai susmulkintą svogūną ir kepame, kol gražiai pagels. Tuomet sudedame smulkintą triušieną ir pamaišant apkepame kartu su svogūnais.
  3. Likus ~ 5 minutėm iki kepimo pabaigos supilame trintus pomidorus. Į šį mišinį įdedame druskos, šviežiai grūstų pipirų, žolelių prieskonių arba picos prieskonių, grilio prieskonių.
  4. Baigiant ruošti, nuimame keptuvę nuo ugnies, suberiame susmulkintus krapus, išspausdžiame česnako skilteles ir viską išmaišome.
  5. Išvirus spagečiams padaliname juos į lėkštes, paliekant vietos padažui, tuomet sudedame padažą su apkepta smulkinta triušiena, apiberiame smulkintu sūriu ir skanaujame. Skanaus!

 

Atgal į receptų sąrašą