Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Salotos su triušiena ir sūrio rutuliukais
ingredientai
1/2 gūžinės salotos
2 vidutinių pomidorų
1/3 ilgavaisio agurko
1/2 mėlynojo svogūno
3–4 šaukštų SUSLAVIČIAUS padažo Majonezas & gruzdinti svogūnai
200 g LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies filė
2–3 šaukštų aliejaus
Žiupsnelio KOTANYI prieskonių Amerikietiškos bulvytės
1 saujos šviežių kalendrų
1 saujos DŽIUGAS traškių grietinės ir svogūnų skonio sūrio rutuliukų
pateikimui SKO KVAPAS putojančios arbatos Obelų slėnis

Salotos su triušiena ir sūrio rutuliukais

20 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Daržoves nuplaukite, salotą suplėšykite, pomidorus ir agurkus supjaustykite vidutiniais gabalėliais, svogūną – pusžiedžiais. Sudėkite viską į dubenį.
  2. Skirtingose vietose įspauskite SUSLAVIČIAUS padažo „Majonezas & gruzdinti svogūnai“.
  3. LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies filė supjaustykite gabaliukais. Dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių. Pagardinkite KOTANYI prieskoniais „Amerikietiškos bulvytės“.
  4. Į salotas sudėkite kalendrų lapelius, iškepusią triušieną ir DŽIUGAS traškius grietinės ir svogūnų skonio sūrio rutuliukus.
  5. Prie gardžių salotų puikiai derės SKONIS IR KVAPAS putojanti arbata „Obelų slėnis“, kurioje atsiskleidžia kruopščiai atrinktos rūšinės arbatos, obuolių ir egzotinių vaisių skonių natos.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą