- Suverkite triušienos mėsą troškinti, kepti ant iešmelių. Iešmelius apipilkite sweet chili marinatu ir suvilgykite, kad pilnai apsidengtų padažu. Palikite triušieną pasimarinuoti 10–15 minučių.
- Kaulavaisius perpjaukite per pusę, išimkite kauliukus, sudėkite juos į dubenį ir sumaišykite su alyvuogių aliejumi. Pabarstykite druska ir pipirais, dėkite kepti į grilį.
- Dėkite kepti triušienos iešmelius. Nepamirškite pavartyti.
- Į dubenį paplėšykite salotų. Suberkite dalį mocarelos. Lengvais judesiais sujudinkite salotas, bet taip, kad viskas nesukristų į apačią.
- Susmulkinkite mėtas, jas užberkite ant salotų.
- Į dubenėlį išspauskite laimo sulčių, įberkite cukraus ir išmaišykite. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir maišykite toliau. Galite įtarkuoti laimo žievelės. Visą mišinį pilkite ant salotų.
- Pakepinkite chorizo dešrą.
- Išimkite kaulavaisius, perpjaukite per pusę ir nuiimkite odelę. Dėkite juos į salotas.
- Iškepusius triušienos iešmelius dedame ant salotų. Uždėkite likusią dalį mocarelos sūrio ir apkepintą chorizo dešrą. Ragaukite!
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai