250 g. | KITCHEN me švž. triušienos mėsa (troškinti, kepti) |
Pora saujų | Špinatai |
Pora saujų | Burokėlių lapai |
1 vnt. | Avokadas |
1 vnt. | Raudonasis svogūnas |
1/2 vnt. | Laimas |
1 a.š. | Itališkų žolelių mišinys |
1 skiltelė | Česnakas |
1 v.š. | Ryžių actas |
3 lašai | Sezamo aliejus |
50 ml. | Alyvuogių aliejus |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
1. Triušieną truputį pamuškite.
2. Tuomet ją pamarinuokite laimo sultimis, itališkų žolelių mišiniu ir druska. Palikite valandai pabūti vėsiai.
3. Alyvuogių aliejų, actą, sezamų aliejų, česnaką, druską ir juodą pipirą išplakite smulkintuvu.
4. Pasimarinavusią triušieną truputį apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje.
5. Į lėkštę dėkite salotų lapų, plonai pjaustytą avokadą ir raudoną svogūną. Ant viršaus – keptą ir pasmulkintą triušieną ir viską pašlakstykite užpilu. Skanaus!
Dėkojame Gaminkpats.lt už receptą!