- Įkaitiname orkaitę iki 200 C laipsnių.
- Triušienos filė juostelėms nupjaustome baltąsias kremzles, apšlakstome alyvuogių aliejumi ir pabarstome česnako milteliais, druska bei pipirais.
- Į orkaitėje kepti tinkamą indą įpilame pusę kokosų pieno, sudedame triušieną.
- Triušieną apibarstome nuo kukurūzo burbuolės nupjautais kukurūzais, smulkiai pjaustyto aitriojo pipiro gabaliukais ir užpilame likusią kokosų pieno dalį.
- Uždengę dangčiu arba folija dedame į orkaitę 35-40 minučių.
- Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, atidengiame kepimo indą, įmetame rozmarino šakelę ir įjungiame apipūtimo funkciją.
- Atskirame puode, pasūdytame vandenyje, išverdame ryžius. Serviruojame ant ryžių sudėdami iškepusią triušieną su kukurūzais, užpilame likusį kokosų pieno padažą, o visą patiekalą apšlakstome laimo sultimis.
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Monika Oliv.