1. Supilame visus miltus ant darbastalio, padarome miltuose duobutę, į ją įmušame kiaušinius ir suberiame druską. Užmaišome tešlą ir minkome ją rankomis apie 10min, kol taps glotni ir minkšta, nelimpanti. Tada tešlą įvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame 30min į šaldytuvą.
2. Gaminame įdarą: mėsą sukapojame į faršą, morką rupiai sutarkuojame, svogūną supjaustome kubeliais, viską sumaišome ir pagardiname druska, pipirais bei čiobreliais. Apkepiname įdarą ant nedidelio kiekio aliejaus.
3. Išimame tešlą iš šaldytuvo, padaliname į dvi dalis ir iš kiekvienos dalies iškočiojame po ploną stačiakampį. Ant vieno tešlos lakšto dedame po šaukštelį įdaro paliekant tarpus, tada užklojame ant viršaus antru tešlos lakštu, apspaudžiame pirštais aplink įdarus ir išpjauname savo raviolius (galima naudoti specialiai ravioliams skirtą pjaustymo formą arba tiesiog išpjauti peiliu tešlai).
4. Verdame raviolius užvirintame pasūdytame vandenyje apie 3-4min. nedidelėmis porcijomis.
5. Gaminame padažą: ištirpiname sviestą keptuvėje, pakepiname jame susmulkintus česnakus apie 2min, tada sudedame špinatus ir pakepiname juos apie 1-2min, kol susileis, bet liks dar ryškiai žali. Supilame sultinio kubelį ištirpintą karštame vandenyje ir ant nedidelės ugnies paviriname apie 3-4min, tada sudedame sūrį, viską gerai išmaišome iki vientisos masės ir pakaitiname ant nedidelės kaitros apie 2min.
6. Į gilesnę lėkštę pilame padažą, tada dedame raviolius ir patiekiame
SKANAUS
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.