4 | kiaušinių |
1 šaukštelio | druskos |
400 g | miltų |
1 šaukšto | aguonų |
ĮDARUI: | |
1 | smulkiai supjaustyto mažo svogūno |
1 šaukšto | sviesto |
200 g | LAPINO PUOTOS šviežios smulkintos triušienos |
žiupsnelis | tarkuoto muskato riešuto |
1 šaukšto | kedrinių pinijų |
Žiupsnelio | druskos |
PADAŽUI: | |
2 šaukštų | sviesto |
2 šaukštų | OBELIŲ rapsų ir judros sėklų aliejaus |
1 skiltelės | česnako |
½ vidutinio | svogūno |
150 ml | grietinėlės 36 % rieb |
1/2 | NATUR COMPAGNIE ekologiško vištienos sultinio kubelio |
Žiupsnelio | tarkuoto muskato riešuto |
150 g | marinuotų vėžių uodegėlių |
žiupsnelio | juodųjų pipirų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai