- Nuo triušienos kumpelių nupjaukite mėsą ir susmulkinkte kuo mažesniais gabalėliais (žinoma galite ir sumalti).
- Į dubenį dėkite triušieną, smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną, rankomis "suplėšytus" špinatus, tarkuotą moliūgą, kurį prie tai dar palaikykite ir stipriai nusunkite susidariusį skystį, supilkite išplaktus kiaušinius, suberkite džiūvėsėlius, česnakus, raudonėlius, papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Imkite pailgą kekso formą, išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite paruoštą masę, gerai išlyginkite.
- Kepkite 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - 45min., tuomet padidinkite kaitrą iki 200 laipsnių ir kepkite 15 min.
- Patiekti galite, kaip karštą patiekalą su mėsgtamu garnyru ir padažu. Arba atvėsusį naudoti sumuštiniams ant duonos riekelės.
Skanaus ;)
Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.