- Triušieną nuplaukite ir susmulkinkite nedideliais gabaliukais. Pabarstykite ją druska, pipirais ir dėkite kepti į keptuvę su 1 valg. š. ghee sviesto.
- Gerai apskrudintą iš abiejų pusių mėsą išimkite. Į tą pačią keptuvę berkite kubeliais supjaustytą svogūną ir į kelias dalis susmulkintas česnako skilteles. Kai gražiai paskrus, pilkite raudonąjį vyną, palaukite, kol jis užvirs ir nugaruos.
- Tuomet pilkite pomidorų tyre, pagardinkite čiobreliais. Masę kelias minutes pavirkite.
- Į kepimui skirtą indą dėkite mėsos gabaliukus, berkite slyvas, supilkite padažą ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 90-čiai minučių. Šį troškinį galima valgyti su įvairiais garnyrais: šviežių daržovių salotomis, troškintais kopūstais, ryžiais, makaronais. Skanaus!
Dėkojame Lieknos bitės už receptą!