2 vnt. | Lapino puota priekinių kumpelių |
2 šaukštai | austrių padažo |
2 šaukštai | sojos padažo |
1 šaukštelis | cukraus |
2 šaukšteliai | ryžių acto |
1 šaukštelis | sezamo aliejaus |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus |
3 skiltelės | česnako |
1 | svogūnas |
1 cm | imbiero gabaliukas |
300 g | pievagrybių |
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir pakepinkite smulkintus svogūnus, česnakus, tarkuotą imbierą ir kepkite 2 min. Sudėkite griežinėliais pjaustytus grybus ir dar pakepinkite 2 min kol grybai apkeps. Sudedame triušienos gabaliukus ir dar pakepiname.
Sumaišome austrių padažą, sojos padažą, ryžių actą, sezamo aliejų ir cukrų. Išmaišome ir supilame į keptuvę su triušiena. Patroškinkite kelias minutes, kol triušiena sušils ir išjungiama viryklę.
Valgom su ryžiais.
Už receptą dėkojame Samčio užrašams.