Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Pievagrybiu ir triusienos stir fry
ingredientai
2 vnt. Lapino puota priekinių kumpelių
2 šaukštai austrių padažo
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštelis cukraus
2 šaukšteliai ryžių acto
1 šaukštelis sezamo aliejaus
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako
1 svogūnas
1 cm imbiero gabaliukas
300 g pievagrybių

Pievagrybiu ir triusienos stir fry

60 min.
2 asmenims
Gaminimas

Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir pakepinkite smulkintus svogūnus, česnakus, tarkuotą imbierą ir kepkite 2 min. Sudėkite griežinėliais pjaustytus grybus ir dar pakepinkite 2 min kol grybai apkeps. Sudedame triušienos gabaliukus ir dar pakepiname.
Sumaišome austrių padažą, sojos padažą, ryžių actą, sezamo aliejų ir cukrų. Išmaišome ir supilame į keptuvę su triušiena. Patroškinkite kelias minutes, kol triušiena sušils ir išjungiama viryklę.
Valgom su ryžiais.

 

Už receptą dėkojame Samčio užrašams. 

Atgal į receptų sąrašą