- LAPINO PUOTA šviežią triušį supjaustykite į 6–8 gabaliukus, pagardinkite druska ir pipirais.
- Gilioje keptuvėje arba dideliame prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite triušienos gabaliukus iš visų pusių po 2–3 min., kol apskrus.
- Morkas ir svogūnus supjaustykite stambiai. Pjaustytas daržoves ir česnako skilteles sudėkite į prikaistuvį ir kepkite dar 5 min. Pilkite vyno ir pagarinkite 2–3 min.
- Dėkite NATUR COMPAGNIE vištienos sultinio kubelį, supilkite vandenį, berkite cinamono lazdeles ir pilkite NESPRESSO espreso kavą „Infiniment Espresso“. Užvirkite.
- Ištraukite triušieną ir perkoškite gautą sultinį.
- Triušieną sudėkite į gilią kepimo skardą, užpilkite perkoštu sultiniu ir sudėkite pusiau perpjautas kriaušes.
- Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 45–60 min., kol apskrus kriaušės ir triušiena.
- Pagardinkite šviežiomis rozmarino šakelėmis.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai.