- LAPINO PUOTA šviežią triušienos kumpelių mėsą supjaustykite stambiais gabaliukais, suberkite druską, pipirus ir sumaišykite.
- Supjaustykite svogūnus ir morkas.
- Troškintuve pakepkite daržoves su lydytu sviestu. Kai svogūnai taps permatomi, sudėkite mėsą į troškintuvą ir kepkite pamaišydami, nustatę nedidelę kaitrą. Įdėkite čiobrelio, suberkite muskato riešutus. Troškinkite apie 20 min, tada sudėkite LAPINO PUOTA šviežias triušio kepenėles ir troškinkite dar apie 15 min. Supilkite grietinėlę, užvirinkite ir nugarinkite iki pusės tūrio.
- Kai mėsa atauš, sudėkite ją į trintuvo indą ir viską sutrinkite iki glotnios masės. Pagal klasikinį gaminimo būdą masę reikėtų pertrinti per smulkų sietelį, bet šita opcija tebūnie pasirinkimas. Sudėkite į formelę, išlyginkite paviršių ir užpilkite ištirpintu sviestu.
- Patiekite atšaldytą.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG kmanda.