Triušienos kumpeliai:
Išspaudžiam apelsino sultis, beriame druską, pipirus, smulkiai supjaustytą imbierą bei stambiau supjaustytą česnaką. Viską išmaišom, apliejam bei šiek tiek ištrinam triušieną, ir paliekam pasimarinuot bent porai valandų, kuo ilgiau tuo geriau.
Orkaitę įkaitiname iki 180C bei kepam 1 valandą (40minučių uždengus folija, vėliau 20 min. atidengus).
Troškintos pekino salotos:
Įkaitiname gilią keptuvę, pilame aiejaus. Morkas nuplaunam, nuskutam, taip pat skutau specialiu skustuku į pailgas juosteles, supjaustome svogūną bei sumetam viską į keptuvę, kol šiek tiek apminkštėja.
Nuplauname salierą, pekiną, nupjauname galus, susmulkiname, sumetame į keptuvę, dedame druskos, pipirų, šiek tiek vandens ir leidžiame pasitroškinti, kol daržovės suminkštėja. Leidžiame šiek tiek atvėsti bei įmaišome kreminį sūrį.
Už receptą dėkojame Maistas sielai.