250 g | Lapino puotos juosmeninės dalies |
240 g | pomidorų |
110 g | agurkų |
50 g | brokolio |
5 | kiaušinių |
150 g | tofų |
200 ml | pieno |
1 kubelio | daržovių sultinio |
1 l | vandens |
1 a.š | grūstos saldžiosios paprikos |
1/2 a.š. | juodųjų pipirų |
1/2 a.š. | maltų kalendrų |
1/2 a.š | druskos |
1. Užvirti vandenį, jame ištirpdyti sultinio kubelį ir sudėti gabaliukais pjaustytą mėsą. Virti 25min. Išvirus, nupilti vandenį.
2. Pomidorus, agurką ir brokolį smulkiai supjaustyti. Sudėti į dubenį. Tofu pertrinti šakute, suberti kartu su daržovėmis. Įberti grūstų saldžių paprikų, krapų, pipirų, kalendrų ir druskos. Viską gerai išmaišyti.
3. Išplakti kiaušinius su pienu. Įberti šiek tiek piprų ir druskos.
4. Plakinį supilti į dubenį su daržovėmis ir tofu. Viską išmaišyti.
5. Į silikoninius kepimo krepšelius dėti po nedidelį samtį plakinio su daržovėmis, ant viršaus dėti mėsos gabaliuką. Krepšelius pripildyti beveik iki pat krašto (nuotrauka).
6. Kepti 35min iki 180C įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!
Už receptą dėkojame Rožinis Avokadas