600 g | miltų |
250 g | verdančio vandens |
50 g | sviesto |
1 didelio | kiaušinio |
Po žiupsnelį | druskos ir cukraus |
Žiupsnelio | ciberžolės. |
Įdarui reikės: | |
500 g | Lapino puota smulkintos triušienos |
1 didesnio | svogūno |
2 skiltelių | česnako |
žiupsnelis | Druskos, pipirų, petražolių |
100 g | sultinio arba vandens |
Padažui reikės: | |
500 g | šaldytų arba šviežių baravykų; |
200 g | rūkytos šoninės (naudojau karšto rūkymo); |
1 | svogūno |
1 skiltelės | česnako |
1 a.š. | Persilado prieskonių, pipirų |
50 g | grietinėlės |
ryšelio | krapų |
Aliejaus kepimui |
Skanaus Jums linki Aurimėlis!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė