- 60 g sviesto įdėkite į šaldiklį. Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite jį 20 g sviesto, kol taps auksinės spalvos.
- Batono riekeles užmerkite piene, kai išmirks – švelniai nuspauskite.
- LAPINO PUOTA smulkintą triušieną sumaišykite kartu su kepintais svogūnais ir pamirkytu batonu. Pasūdykite.
- Išimkite sviestą iš šaldiklio ir sutarkuokite tiesiai į mėsą. Greitai išmaišykite faršą ir dėkite jį nakčiai į šaldytuvą.
- Suformuokite maltinius, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir trumpai apkepkite aliejaus bei sviesto mišinyje. Baikite kepti 170 °C orkaitėje – apie 20 min.
- Prie šių maltinių galite patiekti gruzdintas bulvytes arba apkeptas daržoves. Taip pat puikiai tiks šviežių daržovių salotos.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda