250 g | LAPINO PUOTA smulkintos triušienos |
200 g | LAPINO PUOTA šviežios triušienos kumpelių mėsos |
1 | svogūno |
1 skiltelės | česnako |
1/2 | cukinijos |
50 g | tarkuoto kietojo sūrio |
žiupsnelis | druskos |
žiupsnelis | Šviežiai grūstų juodųjų pipirų |
1/2 | šaukštelio Provanso žolelių mišinio |
kepimui | Aliejaus |
Lęšių garnyrui: | |
200 g | smulkiųjų lęšių |
1 | svogūno |
1 skiltelės | česnako |
200 g | vyšninių pomidoriukų |
kepimui | aliejaus |
Padažui: | |
50 g | medaus |
50 g | neaštrių garstyčių |
50 ml | citrinų sulčių |
150 ml | aliejaus |
žiupsnelis | Druskos |
1 skiltelės | česnako |
½ šaukštelio | kario miltelių |
5-6 šakelių | petražolių arba kalendrų |
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.