- Keptuvėje ištirpinkite Ghi sviestą, sudėkite triušienos mėsą ir kepkite apie 8-10 min., nuolant maišant.
- Kol ruošiate mėsą, išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės.
- Kepamą mėsą pagardinkite druska, pipirais, smulkintu česnaku ir mėgiamomis prieskoninėmis žolelėmis (naudojome SUPER Garden šaltyje džiovintą česnaką, petražoles ir čiobrelius), supilkite grietinėlę ir viską gerai išmaišykite.
- Žaliuosius žirnelius suberkite ant ruošiamos mėsos, viską išmaišykite ir dar apie 5-7 min. patroškinkite.
- Išvirtus makaronus nukoškite ir suberkite ant mėsos ir žirnelių. Viską gerai išmaišykite ir dar apie 2-3 min. pakaitinkite.
- Išjungus viryklę dar 2-3 min.leiskite patiekalui pailsėti.
- Patiekiant paruoštus makaronus galite pagardinti smulkintu kietuoju sūriu. Buon appetito!
Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!
Už prieskonines žoleles ir daržoves dėkojame SuperGarden.