200 g | Triušienos kumpelių mėsos |
150 g | rigatoni makaronų |
100 g | kalafiorų |
50 g | šoninės |
1 vnt. | svogūno |
2 skiltelių | česnako |
200 g | vištienos sultinio |
150 g | grietinėlės |
0,5 a.š | šviežaus čiobrelio |
žiupsnelio | Druskos/pipirų |
Pirmiausia mažais gabalėliais supjaustau triušieną, šoninę, svogūną. Žiedynais supjaustau kalafiorą.
✨Keptuvėje apkepinu šoninę ir ją atidedu.
✨Toje pačioje keptuvėje apkepinu triušieną, pagardinu prieskoniais, ją taip pat atidedu.
✨Tuomet į keptuvę dedu svogūną, čiobrelį, įspaudžiu česnaką, vos apkepu ir į keptuvę grąžinu triušieną bei šoninę.
✨Viską išmaišau, pilu sultinį ir uždengus dangtį troškinu ~15min.
✨Po 15min. sumažinu kaitrą, supilu grietinėlę, pagal skonį beriu druskos ir pipirų ir troškinu dar ~15min.
✨Tuo metu užkaičiu virti makaronus. Verdu kaip nurodyta ant pakuotės.
✨Išvirusius makaronus dedu į lėkštę, ant viršaus pilu padažą.
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Liežuvis food.