Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Lietiniai blyneliai su azijietišku triušienos įdaru
ingredientai
1 kiaušinio
1 šaukšto DANSUKKER ekologiško cukraus Panevėžio Plius
žiupsnelio KOTANYI druskos ir pipirų mišinio
2 stiklinių ŽEMAITIJOS A2 pieno be laktozės
1 stiklinės miltų
200 g LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies filė
Žiupsnelio KOTANYI prieskonių Česnakinė vištiena
1/2 svogūno
20 ml KIKKOMAN padažo Ponzu
1 saujos špinatų
1 šaukšto aliejaus (+ kepti)
50 g DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišinio makaronams
papuošimui Šviežių bazilikų lapelių

Lietiniai blyneliai su azijietišku triušienos įdaru

40 min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Į dubenį įmuškite kiaušinį, berkite DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“, KOTANYI druskos ir pipirų mišinio, supilkite ŽEMAITIJOS A2 pieną be laktozės, suberkite miltus ir išmaišykite šluotele. Palikite tešlą pailsėti.
  2. LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies filė supjaustykite gabaliukais ir apkepkite įkaitintoje keptuvėje. Pagardinkite KOTANYI prieskoniais „Česnakinė vištiena“.
  3. Svogūną supjaustykite kubeliais. Berkite šalia triušienos ir apkepkite. Supilkite KIKKOMAN padažą „Ponzu“, suberkite špinatus. Išmaišykite ir kepinkite keletą min.
  4. Į tešlą pilkite aliejaus, išmaišykite.
  5. Įkaitintoje keptuvėje formuokite plonus lietinius. Apkepkite iš abiejų pusių.
  6. Ant lietinių dėkite triušienos įdaro, berkite DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišinio makaronams, susukite, kad įdaras neiškristų. Dėkite į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių.
  7. Patiekiant papuoškite bazilikų lapeliais.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą