- Supjaustykite LAPINO PUOTA triušieną juostelėmis, apibarstykite kukurūzų miltais, druska ir pipirais, mėsą tolygiai apvoliokite.
- Į gerai įkaitintą keptuvę supilkite aliejų ir sudėkite LAPINO PUOTA triušienos gabalėlius. Gerai apkepkite iš abiejų pusių, sudėkite morkas, salierus, česnaką, apkepkite ir supilkite vištienos sultinį.
- Troškinkite 10 min., kol nugaruos vištienos sultinys.
- Kai sultinys nugaruos, sudėkite smidrus į keptuvę, tuomet supilkite medų, actą, soją ir viską gerai išmaišykite. Troškinkite dar 5–6 min.
- Patiekiant pabarstykite mėgstamomis sėklomis ir žalumynais.
PATARIMAI:
- Puikiai tinka vaikams.
- Jei dėsite truputėlį jelapeno, patiekalas dar labiau primins šiltuosius kraštus.
- Klampus, salstelėjęs padažas pažadins jūsų skonio receptorius.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame VMG komandai