10 vnt. | bulvių sutarkuotų bulvių trintuve |
300 g | triušienos mėsos |
2 | kiaušiniai |
1/2 st. | dž. grybų |
100 g | rūkytos šoninės |
2 | svogūnai |
2 šaukštai | džiuvėsėlių |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | pipirų |
Šoninę susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje su smulkintais svogūnais.
Supilkite į tarkius ir gerai išmaišykite.
Į bulvių tarkių masę sudėkite kiaušinius , džiovintus ir išmirkytus grybus,dėkite apkepintus triušienos filė gabaliukus,druską,pipirus.
Kad kugelis būtų tvirtesnis galite įdėti džiūvesėlių arba miltų.
Kepimo indą patepkite aliejumi ir supilkite tarkių masę.
Kepkite 200 C. temp apie 1 val. arba, kol iškepa.
Valgome su pasirinktu padažu ar grietine.
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Samčio užrašams.