- Visas daržoves: moliūgą, morkas, salierą, svogūną, česnaką nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
- Puode išlydykite margariną kepiniams, sudėkite pakepinti svogūną ir česnaką.
- Toliau į puodą sudėkite visas likusias daržoves ir prieskonius. Viską apkepkite, užpilkite daržovių sultiniu ir grietinėle, sudėkite žemės riešutų sviestą.
- Kai sriuba užvirs, pavirkite apie 20 min. Kol sriuba verda, paruoškite triušieną LAPINO PUOTA. Pamarinuokite su druska, pipirais ir česnaku. Kepkite keptuvėje arba orkaitėje 10–15 min.
- Išvirusią sriubą sutrinkite trintuvu, ant viršaus uždėkite iškeptą plėšytą triušieną ir dekoruokite Bon Chance BON DROPS fetos, šaltmėtės ir raudonėlio skonio duonos traškučiais ir žalumynais.
PATARIMAI:
- Sriuba bus dar gardesnė, jei vietoje grietinėlės įpilsite kokosų pieno.
- Garantuoju, kad ji patiks ir tiems, kurie nemėgsta kreminių sriubų, nes ši sriuba yra pilna įvairiausių skonių.
- Sriubą galite pagardinti muskatu, kuris dar labiau sustiprins riešutų skonį.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame VMG komandai