540 g. | Lapino puota švž. užpakaliniai kumpeliai |
4 vnt. | Svogūnai |
6 vnt. | Mažosios paprikos |
Pagal skonį | Kietasis sūris |
3 v.š. | Grietinė |
2 vnt. | Pomidorai |
6 vnt. | Tortilijos lapai |
Keletas saujų | Špinatų lapeliai |
Pagal skonį | Žalumynai - krapai, petražolės, česnako laiškai |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
1. Į greitpuodį sudėkite kumpelius, pasmulkintą svogūną ir paprikas, įberkite druskos ir pipirų. Įpilkite 1,5 litro vandens ir troškinkite 1,5 valandos.
2. Tuo tarpu grietinę sumaišykite su žiupsneliu druskos ir pasmulkintais žalumynais.
3. Ištroškintą triušieną nuimkite nuo kauliuko ir kartu su daržovėmis pakepkite keptuvėje (galima įdėti šaukštą sviesto).
4. Ant tortilijos lakštų tepkite grietinės padažą, užtarkuokite sūrio, uždėkite įdaro, špinatų ir pasmulkintus pomidorus.
5. Lakštą sulankstykite kaip blynelius (kvadratinius) ir apkepkite keptuvėje ant nedidelės ugnies. Patiekite karštus. Skanaus!
Dėkojame Gaminkpats.lt už receptą!