- Pradėkite nuo įdaro. Triušienos mėsą susipjaustykite smulkiais kubeliais, įtrinkite su vištienos prieskoniais, pipirais, soja. Įkaitinkite keptuvę, pilkite aliejaus, apkepinkite aukštoje temperatūroje, kol gražiai apskrus. Atvėsinkite.
- Obuolius smulkiais kubeliais supjaustykite, sumaišykite su feta ir kietuoju sūriu. Įmaišykite triušieną.
- Tešla: Dubenyje miltus sumaišykite su muskatu ir druska. Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinius su vandeniu. Lėtai pildami sumaišykite šias dvi masės, nuolat maišant.
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
- Iš tešlos iškočiokite kiek įmanoma plonesnį kvadratinį blyną. Padalinkite pusiau.
- Ant vieno lakšto pasidarykite žymeles ties kur dėsite įdarą. Palikite vieną nuo kito bent po 2-3 cm.
- Ties žymėm dėkite po šaukštą įdaro. Ant visko dėkite lakštą, kuris liko, sutvirtinkite šonus. Supjaustykite kiekvieną raviolį ir šlapiais piršais užspauskite visų kampus.
- Sudėkite į kepimo skardą ir ištpekite kiaušinio plakiniu.
- Kepkite apie 15 min, kol gražiai paruduos.
- Valgykite tik karšus. Skaniausia.
- Viduje ganėtinai skysta, todėl padažo nė nereikia, galite tiesiog išspausti citrinos. Skanaus!
Dėkojame KitchenObsession už receptą!