Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Išprotėję kareivukai
ingredientai
250 g Lapino puotos smulkintos triušienos
150 g mėgiamų makaronų
keletos sūrių lazdelių
mėgiamo lydyto sūrelio
papuošimui žalumynų
2 v.š. pomidorų padažo

Išprotėję kareivukai

40 min.
4-5 porcijos
Gaminimas

Pasitikime Helovyną su bauginančiais užkandžiais! 

1. Išsivirkite makaronus.

2. Į triušienos mėsą įdėkite truputėlį druskos, mėgiamų prieskonių ir lydyto sūrelio.

3. Formuokite iš mėsos nedidelius kukulaičius.

4. Užvirkite vandenį, įberkite žiupsnelį druskos.

5. Įdėkite į verdantį vandenį kukulaičius ir virkite apie 15 min.

6. Į lėkštę sudėkite makaronus, kukulaičius ir papuoškite helovyno atributika. 

 

Gardūs ir bauginantys linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!

Atgal į receptų sąrašą