250 g | Lapino puotos smulkintos triušienos |
150 g | mėgiamų makaronų |
keletos | sūrių lazdelių |
mėgiamo | lydyto sūrelio |
papuošimui | žalumynų |
2 v.š. | pomidorų padažo |
Pasitikime Helovyną su bauginančiais užkandžiais!
1. Išsivirkite makaronus.
2. Į triušienos mėsą įdėkite truputėlį druskos, mėgiamų prieskonių ir lydyto sūrelio.
3. Formuokite iš mėsos nedidelius kukulaičius.
4. Užvirkite vandenį, įberkite žiupsnelį druskos.
5. Įdėkite į verdantį vandenį kukulaičius ir virkite apie 15 min.
6. Į lėkštę sudėkite makaronus, kukulaičius ir papuoškite helovyno atributika.
Gardūs ir bauginantys linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!