300 g | Lapino puotos triušienos juostelės |
2 v.š. | natūralaus jogurto |
2 cm | imbiero šaknies |
2 skiltelės | česnako |
1 a.š. | garam masala prieskonių |
kepimui | aliejaus |
žiupsnelis | druskos ir pipirų |
patiekimui | virtų ryžių |
patiekimui | šviežios kalendros |
Padažui reikės: | |
1 mažo | svogūno |
2 skiltelių | česnako |
2 cm | imbiero šaknies |
1 a.š. | maltos paprikos |
1/2 a.š. | maltos kalendros |
1/2 a.š. | maltos ciberžolės |
1/2 a.š. | kario prieskonių |
1/2 a.š | druskos |
žiupsnelio | pipirų |
300 g | pomidorų tyrės |
3 v.š. | natūralaus jogurto |
Šis receptas sukurtas bendradarbiaujant Ant Medinės lentelės!