1 | saliero stiebo |
1 | svogūno |
3 skiltelių | česnako |
1 saujos | grybų |
100 g | SPILVA keptų paprikų aliejuje |
1 | morkos |
100 g | Papardelle makaronų |
4 šaukštų | alyvuogių aliejaus |
250 g | LAPINO PUOTA smulkintos triušienos |
2 šakelių | rozmarino |
½ šaukštelio | Toskanos prieskonių |
50 ml | nealkoholinio raudonojo vyno |
1 šaukštelio | pomidorų pastos |
1 stiklinės | trintų pomidorų |
150 ml | natūralaus mineralinio vandens (negazuoto) |
Žiupsnelio | cukraus |
1 saujos | petražolių |
50 g | kietojo sūrio |
1 saujos | bazilikų |
žiupsnelis | druskos |
žiupsnelio | juodųjų pipirų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai