Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Gardusis svogūnų laiškų pyragas be laktozės
ingredientai
250 g LAPINO PUOTA triušienos mėsos troškinti, kepti
200 ml čili pipirų skonio rapsų aliejaus
1 g muskato prieskonių
2 kiaušinių
1/2 saujos kmynų
žiupsnelis maltos kalendros
žiupsnelio pipirų
žiupsnelis druskos
žiupsnelis rūkytos paprikos
2 skiltelių česnako
saujos svogūnų laiškų
1 lapo sluoksniuotos tešlos
3 šaukštų WOWMAMA padažo su rūkyta paprika Chipotle
žiupsnelio džiovintų raudonėlių
50 ml pieno
50 ml grietinėlės
100 g DOBILAS ekologiško sūrio be laktozės

Gardusis svogūnų laiškų pyragas be laktozės

60min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. LAPINO PUOTA triušienos mėsą supjaustykite smulkiais kubeliais ir marinuokite muskato prieskoniais, kmynais, rūkyta paprika, druska, pipirais ir malta kalendra. Triušieną dėkite kepti į keptuvę su čili pipirų skonio rapsų aliejumi, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į keptuvę, viską gerai pakepkite ir retkarčiais pamaišykite.
  2. Svogūnų laiškus supjaustykite stambiomis dalimis, sluoksniuotą tešlą iškočiokite. Į kepimo formą klokite tešlą. Kiaušinius išplakite, pilkite WOWMAMA padažo su rūkyta paprika „Chipotle“, dėkite džiovintų raudonėlių, pieną ir grietinėlę, gerai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
  3. DOBILAS ekologišką sūrį be laktozės susmulkinkite. Į kepimo formą, išklotą tešla, dėkite keptą triušieną, sūrį, pjaustytus svogūnų laiškus, plaktus kiaušinius. Skardelę uždenkite folija ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10–15 min., nuimkite foliją ir pakepkite dar 5 min.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

Atgal į receptų sąrašą