Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Gardieji čanachai pagaminti moliūge
ingredientai
Moliūgo
1 morkos
2-3 saliero lapkočių
1 paprikos
1 obuolio
1 svogūno
2 skiltelių česnako
Gero žiupsnio malto kumino
2 šaukštų pomidorų kečupo „Originalus“
akmens druskos
juodųjų pipirų „Telicherry“
200 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė
kokosų pieno 18 % rieb
kepimui Aliejaus

Gardieji čanachai pagaminti moliūge

60min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Išskobkite moliūgo vidų.
  2. Supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais morką, saliero lapkočius, papriką, nuluptą obuolį, svogūną.
  3. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite daržoves ir apkepkite stiprioje kaitroje. Susmulkinkite česnaką ir suberkite prie daržovių. Pagardinkite maltu kuminu, akmens druska ir įberkite juodųjų pipirų „Telicherry“. Įpilkite 2 šaukštus pomidorų kečupo „Originalus“ ir patroškinkite viską kartu dar kelias minutes.
  4. LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė supjaustykite stambiais gabaliukais, dėkite į kitą keptuvę ir apkepkite stiprioje kaitroje. Pasūdykite.
  5. Į išskobtą moliūgą įpilkite kokosų pieną ir maišydami dėkite apkeptas daržoves bei mėsą. Uždenkite moliūgo „dangteliu“ ir suvyniokite į kepimo popierių.
  6. Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 180 °C temperatūroje apie 45–60 min, priklausomai nuo moliūgo dydžio.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

Atgal į receptų sąrašą