- Išskobkite moliūgo vidų.
- Supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais morką, saliero lapkočius, papriką, nuluptą obuolį, svogūną.
- Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite daržoves ir apkepkite stiprioje kaitroje. Susmulkinkite česnaką ir suberkite prie daržovių. Pagardinkite maltu kuminu, akmens druska ir įberkite juodųjų pipirų „Telicherry“. Įpilkite 2 šaukštus pomidorų kečupo „Originalus“ ir patroškinkite viską kartu dar kelias minutes.
- LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė supjaustykite stambiais gabaliukais, dėkite į kitą keptuvę ir apkepkite stiprioje kaitroje. Pasūdykite.
- Į išskobtą moliūgą įpilkite kokosų pieną ir maišydami dėkite apkeptas daržoves bei mėsą. Uždenkite moliūgo „dangteliu“ ir suvyniokite į kepimo popierių.
- Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 180 °C temperatūroje apie 45–60 min, priklausomai nuo moliūgo dydžio.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai