Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Gaivios salotos su triušiena
ingredientai
500 g Švieži triušienos priekiniai kumpeliai
įvairios salotos
1 baltas arba raudonas svogūnas
keletos pomidorai
keletos agurkai
pagal poreikį kepta duona su padažiuku
pagal poreikį druskos, pipirų

Gaivios salotos su triušiena

2 asmenims
Gaminimas
  1. Priekinius triušienos kumpelius pagardinkite druska, česnaku, pipirais. Leiskite mėsai pasimarinuoti.
  2. Sveikesniam ir greitesniam pateikimui kepu triušieną karšto oro gruzdintuvėje - greitai iškepa, mėsa lieka sultinga ir labai gardžiai apskrunda. 

Už receptą ir nuotrauką dėkojam Laurai iš „Lapino puota“ virtuvės

Atgal į receptų sąrašą