3 saujų | špinatų lapų |
2 vidutinių | morkų |
1/2 | saldžiarūgčio obuolio |
1 | mango |
Keleto | pipirmečių lapelių |
1 saujos | džiovintų spanguolių |
1/2 | citrinos žievelės |
½ skiltelės | česnako |
1 šaukštelio | DANSUKKER šviesiojo sirupo |
3 šaukštų | baltojo vyno acto |
OBELIŲ rapsų ir kanapių sėklų aliejaus | |
žiupsnelio | KOTANYI druskos |
200 g | LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies filė |
1 | NATUR COMPAGNIE ekologiško sultinio kubelio su provanso žolelėmis |
2 | tortilijų |
30 g | graikiško sūrio Feta KOURELLAS (iš avių ir ožkų pieno, su saugoma kilmės vietos nuoroda) |
1 saujos | skrudintų ir sūdytų pistacijų |
ALFO PATARIMAI:
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai