- Triušienos įdarui pakepinkite smulkintą svogūną, tarkuotą morką iki daržovės suminkštės.
- Į kepintas daržoves sudėkite triušieną ir kepkite kol triušiena iškeps. Supilkite grietinėlę, suberkite prieskonius ir patroškinkite kol truputį sutirštės.
- Crepes blyneliams ištirpinkite sviestą, atvėsinkite, tuomet įmuškite kambario temperatūros kiaušinius ir išplakite. Supilkite kambario temperatūros pieną, druską, po truputį įsijokite miltus ir plakite toliau iki neliks gumuliukų. Produktų temperatūra yra labai svarbu. Jeigu tirpintą sviestą supilsite į šaltus kiaušinius ir pieną, galite SUGADINTI tešlą.
- Toliau kepkite kaip lietinius. Riebalų kepimui nereikia.
- Padažui išlydykite gabalėlį sviesto, dėkite miltus ir pakepinkite. Po truputį maišydami pilkite pieną ir maišykite iki neliks gumuliukų. Dėkite grietinę,druską ,pipirus,krapus. Užkaitinkite ir nukelkite nuo kaitros.
- Įdarytus crepe blynelius ir patiekite su baltuoju padažu. Skanaus!
Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!