- Kiaušinio trynį atskirkite nuo baltymo. Trynį sumaišykite su garstyčiomis, smulkinta ančiuvių filė, SACLA kaparėliais, citrinos sultimis ir prieskoniais.
- Iš lėto pilkite OBELIŲ linų sėmenų ir rapsų aliejų, maišykite šakute, kol susijungs į vientisą masę.
- Į gautą padažą smulkiai sutarkuokite DŽIUGAS 24 mėn. brandinimo sūrio „Delicate“, gerai išmaišykite.
- Citriną perpjaukite pusiau ir kepkite sausoje keptuvėje, kol apdegs kraštai.
- Romanines salotas perpjaukite pusiau ir gausiai apšlakstykite paruoštu padažu.
- FAZER duonos „Aviža“ riekeles apskrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 2–3 min.
- LAPINO PUOTA šviežias triušienos mėsos juosteles pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš visų pusių po 2–3 min., kol apskrus. Iškeptas juosteles perpjaukite pusiau.
- Šalia padažu pagardintų salotų sudėliokite degintas citrinas, keptas triušienos mėsos juosteles ir paplėšytas skrudintas duonos riekeles.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai