- Triušienos kumpelius perpjaukite pusiau ir sudėkite į puodą su vandeniu virti.
- Užvirus puodui su mėsa, triušienos kumpelius dar virkite 30 min. Į puodą sudėkite prieskonius, lauro lapelius ir pagardinkite druska.
- Kol verda triušienos kumpeliai, susipjaustykite daržoves: bulves, morkas, moliūgą ir burokėlius.
- Iš puodo išimkite triušienos kumpelius ir perdėkite į lėkštę (mėsytę nukaulinkite ir susmulkinkite).
- Į puodą sudėkite daržoves, t.y. bulves, morkas, po kurio laiko moliūgą ir svieste pakepintą smulkintą svogūną (jeigu trūksta prieskonių, pagardinkite).
- Baigiant virti sudėkite virtus burokėlius ir susmulkintą mėsytę. Dar kelios minutes ir puodą nuiimkite nuo kaitros.
- Viskas. Gardi, gražios spavos ir labai skani sriubytė išvirta.
Skanaus
Už receptą dėkojame Gamink su Audrone!