- Triušieną ištrinkite česnakų, pipirų ir druskos mišiniu.
- Kumpelių mėsą pasmulkinkite .Palikite pastovėti, - kol suruošite daržoves, mėsa pasimarinuos.
- Padažui skirtus produktus sumaišykite. Produktų proporcijas derinkite pagal savo poreikius, - mėgstate rūgščiau ar saldžiau.
- Į lėkštes dėliokite salotų lapus, pjaustytus burokėlius, avokadus. Sulaistykite padažu. Pasilikite šiek tiek padažo mėsai.
- Į keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir įkaitinę dėkite kepti triušieną. Kepkite po 3-4 min abi puses. Kumpeliui prireiks šiek tiek daugiau laiko, tačiau neperkepkite.
- Iškeptą triušieną dėliokite ant salotų ir sulaistykite likusiu padažu.
Skanaus !!!