Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Brokoliniai makaronai su triušiena.
ingredientai
200 g mėgstamos formos makaronų
1/2 vidutinio dydžio brokolio
saujos špinatų
Valgomo šaukšto graikiško jogurto
Šlakelio vandens nuo verdančių makaronų
30 g tarkuoto kietojo sūrio
50 g fetos sūrio
Saujos pakepintų mėgstamų riešutų (geriausiai tinka anakardžiai, pinijos ar graikiški riešutai)
Poros saujų šaldytų žirnelių
200 g LAPINO PUOTOS triušienos filė
kepimui aliejaus

Brokoliniai makaronai su triušiena.

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Pagal nurodymus ant pakuotės išverdame mėgstamus makaronus
  2. Blenderyje ruošiame padažą: į blenderį dedame kelias minutes sūdytame vandenyje pavirtą ir susmulkintą brokolį, špinatus, jogurtą, kietąjį sūrį, riešutus, vandenį nuo verdančių makaronų, ir viską sutriname iki vientisos žalios masės
  3. Triušienos juosteles supjaustome gabaliukais, pagardiname druska ir pipirais ir kepame ant aliejumi įkaitintos keptuvės (taip, kaip keptumėte vištieną)
  4. Išvirusius makaronus sumaišome su paruoštu padažu, žirneliais ir iškepusiais triušienos gabaliukais, serviruojame į lėkštes ir dar pagardiname fetos sūrio trupiniais.
SKANAUS
 
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 
Atgal į receptų sąrašą