- Paruoškite kopūsto lapus – nupjaukite storąją dalį, sudėkite lapus į verdantį vandenį ir pavirkite 2-3 min. Išimkite, nusausinkite.
- Supjaustykite svogūnus smulkiais kubeliais, taip pat supjaustykite grybus. Suberkite viską į LAPINO PUOTA maltą triušieną, sumaišykite, įdėkite pomidorų pastą, Red Curry prieskonius, druską ir išmaišykite. Reikalui esant, įpilkite šiek tiek vandens.
- Faršo gabaliuką išplokite į paplotėlį, uždėkite jį ant kopūsto lapo ir suvyniokite į vyniotinį.
- Balandėlius apkepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus kol gražiai apskrus.
- Morkas supjaustykite pailgomis riekelėmis, sudėkite į kepimo formą, jei liko grybų, sudėkite juos taip pat, ir sudėkite balandėlius. Užpilkite sultinio ir troškinkite orkaitėje apie 30-35 min.
- Prieš baigdami troškinti, užpilkite Terijakio padažo, paskrudinkite viršų po įkaitintu griliu ir patiekite pabarstę sezamo sėklomis.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.