Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
AZIJIETIŠKI KOLDŪNAI GYOZA SU TRIUŠIENA (“AGE GYOZA”)
ingredientai
1 pakuotės gyoza tešlos
250 g. triušienos mėsos iš Lapino puota
2 vnt. svogūnų
100 - 150 g kininio kopūsto
1 šaukšto maltos saldžiosios paprikos
1 šaukšto sojos padažo
1 šaukšto teriyaki padažo
Šiek tiek česnako granulių
Pagal skonį druskos ir maltų juodųjų pipirų
Aliejaus kepimui
Padažui:
2 šaukštu ryžių acto
2 šaukštų sojos padažo
1 šaukšto sezamo aliejaus
1/2 šaukštelio cukraus
Pagal skonį maltų čili pipirų

AZIJIETIŠKI KOLDŪNAI GYOZA SU TRIUŠIENA (“AGE GYOZA”)

60 min.
2-4 asmenims
Gaminimas
1.Darome įdarą: Triušieną sumalame į faršą, kartu dedame smulkiai pjaustytus kopūstus, smulkiais kubeliais pjaustytus svogūnus, beriame prieskonius ir pilame padažus. Viską gerai sumaišome.
2.Atitirpiname gyoza tešlą, ant kiekvieno tešlos lapelio dedame po šaukštelį į daro, šiltu vandeniu sušlapiname tešlos kraštus ir suformuojame koldūną.
3.Koldūnus kepame iš abiejų pusių keptuvėje ant įkaitinto aliejaus iki gražios auksinės spalvos.
4.Gaminame padažą: sumaišome visus padažui skirtus ingredientus kol ištirps cukrus.
5.Patiekiame koldūnus su paruoštu padažu ir mėgaujamės skoniu.
 
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO. 

 

Atgal į receptų sąrašą